Wil jij 100% vertrouwen op je Microsoft Dynamics CRM-data?

Met onze Microsoft Dynamics 365 Apps werk je sneller, met de juiste informatie die ook altijd up-to-date is.

In je eigen Microsoft Dynamics CRM

Powered by

Tevreden gebruikers

CRM-records verrijkt

%

Tijdwinst

Automatiseer

Laat adres- en bedrijfsgegevens automatisch invullen via de KvK.

Actualiseer

Houd bedrijfsgegevens automatisch actueel via het Handelsregister.

Verrijk

Importeer nieuwe leads en voeg direct KvK-uittreksels of een credit check toe.

Ontwikkeld door Microsoft  Dynamics CRM experts

Wij hebben +10 praktische jaar met Microsoft Dynamics 365. Bij al onze implementaties en consultancy-trajecten zien we dat veel bedrijven ermee worstelen om hun klantendatabase ‘schoon’ te houden.

Bij het aanmaken van een nieuwe prospect of klant komt de informatie vaak via verschillende kanalen. Een visitekaartje, de website van het bedrijf, het KvK Handelsregister, Credit checks, etc. Invoeren van al die informatie is tijdrovend en enorm foutgevoelig. En misschien wel het grootste uitdaging..hoe houd je al die gegevens actueel?

Het antwoord is eenvoudig, door dit te automatiseren! Met onze veelgebruikte Dynamics 365 Apps besparen we je veel tijd, geld en ergernis. Het resultaat? Een ‘schone’ database met informatie die je kunt vertrouwen.

Met deze slimme Microsoft Dynamics 365 Apps heb je 24/7 toegang tot actuele en volledige bedrijfsinformatie!

Nederlandse bedrijfsgegevens
(incl. update service)

Voer een bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende gegevens worden automatisch toegevoegd in Microsoft Dynamics.

Uittreksel Nederlanse bedrijfsgegevens

Vraag realtime een uittreksel op vanuit je eigen Microsoft Dynamics CRM-omgeving en je klantprofiel wordt direct verrijkt.

Adres Validator

Voeg een minimum aan gegevens in en een adres wordt automatisch aangevuld en gecontroleerd, direct in je CRM.

Internationale bedrijfsgegevens

Voer bedrijfsnaam en plaats in om een bedrijf te vinden in +200 ondersteunde landen. Bekijk en voeg gegevens toe aan de Dynamics 365 omgeving.

Credit Check

Vraag rechtstreeks in Microsoft Dynamics een kredietrapport op en krijg razendsnel inzicht in de kredietwaardigheid.

Lead Generator

Vind snel nieuwe prospects en importeer automatisch nieuwe leads op basis van specifieke kenmerken van je beste klanten.

Los verkrijgbaar of in een voordelige bundel

Hoe mooi zou het zijn als alle informatie in je Microsoft Dynamics CRM-systeem altijd up-to-date en betrouwbaar is? Dat levert je veel tijdsbesparing op, minder ergernis en onnodige kosten door administratieve fouten.

Met onze CRM Apps bieden we een totaaloplossing om de kwaliteit van relatiegegevens in Microsoft Dynamics CRM op topniveau te brengen én te houden.

Eindelijk weer vertrouwen in je CRM data

We weten allemaal hoe vervelend het is als je niet 100% kunt vertrouwen op de bedrijfsgegevens in je Microsoft Dynamics 365 CRM-systeem. Een dag nadat je bedrijfsinformatie hebt toegevoegd kan die alweer verouderd wijn. Opschonen is een tijdrovend en vervelende klus. Althans, als je dit handmatig doet.

Dankzij onze slimme Update Service verrijk je in een handomdraai de klantinformatie in je CRM-systeem met data uit het Handelsregister. Dat bespaart je enorm veel tijd met handmatige opzoeken en updaten van gegevens. Je voorkomt dubbele klantprofielen en je Microsoft Dynamics 365 CRM blijft up-to-date.

Direct inzicht in je (toekomstige) klanten

Het is natuurlijk geen geheim dat je via het KvK-uittreksel beter inzicht krijgt in je (toekomstige) klanten. Je weet direct met wie je te maken hebt, wie de eigenaar, aandeelhouder of bestuurder en gevolmachtigde is. Daarnaast biedt inzicht in bedrijfsstructuren kansen voor up- en cross-selling.

Zo’n KvK-uittreksel wil je natuurlijk het liefst direct vanuit je Microsoft Dynamics CRM-systeem ophalen en toevoegen aan een klant (account). Onze KvK-uittreksel App regelt dat voor je! Direct in je eigen Dynamics CRM krijg je realtime toegang tot miljoenen originele KvK-documenten. Zo kun je deze documenten raadplegen, opslaan en delen.

Raadpleeg of bestel je geregeld KvK-documenten? En gebruik je Microsoft Dynamics 365 CRM? Dan is de KvK-Uittreksel App een onmisbare en tijdbesparende tool!

Zonder leads geen sales

Sales is de omzetmotor van je bedrijf. Het continu genereren van leads is daarom erg bepalend voor je succes. En dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je elke maand genoeg leads hebt om je sales-pipeline te vullen?

Met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-App genereer je in een handomdraai lijsten honderden tot duizenden leads om op te volgen. Op basis van de kenmerken van je beste klanten vind je met deze tool direct vergelijkbare bedrijven.

Je maakt eenvoudig een selectie op basis van branche, regio en diverse bedrijfskenmerken en je hebt in enkele seconden nieuwe leads in je CRM-systeem staan. We zorgen er natuurlijk voor dat alleen nieuwe leads worden geïmporteerd. Zo blijft je database schoon.

1250+ tevreden gebruikers

Veel gestelde vragen

Kan ik de Dynamics Apps zelf installeren?

Ja hoor, dat is echt heel eenvoudig. Je krijgt van ons een handig stappenplan zodat je binnen 10 minuten in je eigen Dynamics CRM-omgeving aan de slag kunt met onze Apps.

 

Kunnen jullie me helpen met installatie?

Zeker! Laat hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Moet ik ze allemaal installeren?

Nee hoor, dat hoeft niet. Je kunt elke Pugin apart installeren.

Ik mag van IT geen CRM-Apps installeren...en nu?

We geven je graag een gratis online demo geven zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 

Wat zijn de kosten als ik de apps na de proefperiode wil blijven gebruiken?

De kosten zijn per App verschillend, afhankelijk van het aantal CRM-gebruikers en oproepen van de web-service. Laat je gegevens hier achter, dan sturen we je de actuele prijzen.

 

Kan ik ook hulp krijgen met Dynamics 365 implementatie in mijn bedrijf?

Ja dat kan! Wij hebben inmiddels +10 jaar ervaring met Dynamics CRM implementaties. Laat je gegevens hier achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen.

Probeer onze Dynamics 365 Apps in je eigen CRM-omgeving.

 

R

Binnen 10 minuten aan de slag

R

Geen betaalgegevens nodig

R

Eenvoudig zelf installeren

R

Gratis hulp op afstand